The High Sugar Soap Opera

TM THSSO KlK design 2

The High Sugar Soap Opera, sugar with extra sugar on top of pink on top of pop-art pie

Deze comic gaat over het leven navigeren met een chronische ziekte, de potentiele voor- en nadelen van kunstmatige intelligentie bij gezondheid in een wereld die waarde hecht aan doorgeslagen esthetiek.

Als Kristy le Klair de hoofdrol voor de nieuwe televisieserie The High Sugar Soap Opera wint komt het aan op de prestatie van haar leven. De hoofdrol in deze soap waarin Kristy de liefste, zoetste en meest perfecte vrouw van de wereld moet zijn is een unieke kans op de wereldwijde aandacht waar ze van droomt, maar ze heeft er niet bij verteld dat ze lichamelijk niet helemaal perfect is. Er is echter ook heel veel dat haar niet verteld is, zoals dat er geen script is voor de show, The High Sugar Soap Opera blijkt een reality-show te zijn, omdat in de woorden van de producent ‘het leven zelf een soap is’.